Uudisrakentaminen Vantaalla – laadulla ja luotettavasti

Yhteystiedot

Rakennusliike Kivenvierittäjät Oy tarjoaa asiakkailleen rakentamisen palvelut uudisrakentamisesta erilaisiin saneeraus- sekä perustustöihin kahden vuosikymmenen kokemuksella. Uudistuotannossamme valmistuu ensiluokkaisia, moderneja ja viihtyisiä koteja, jotka tarjoavat laadukasta asumista pitkälle tulevaisuuteen!


Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, kun kaipaat osaavaa tekijää toteuttamaan kohteesi uudisrakentamisen! Tutustu myös saneerauspalveluihimme.

Kanervatie 6 B, uudiskohde

Moderni talo (1kpl) viihtyisässä ympäristössä, lähellä luontoa sekä palveluita.

Keravaan osoitteeseen Kanervatie 6 B valmistui uudiskohde heinäkuussa 2023 (tienpuoleinen asunto 2), jossa modernin ilmeen lisäksi uusin tekniikka on varmistamassa mukavan ja taloudellisen asumisen pitkälle tulevaisuuteen.

 

Katso tarkemmat kuvaukset kohteesta ja pyydä henkilökohtaista esittelyä!

Velattomat myyntihinnat:

  • Asunto 2: 459 000 €

Myynti ja esittelypyynnöt: pasi@kivenvierittajat.fi 

Voit varata esittelyn myös numerosta 041 516 2340 (Pasi Määttä).

  • Asemapiirustus
  • Pohjapiirustus
  • Leikkaukset
  • Pitkät julkisivut
  • Päätyjulkisivut

Modernit ja taloudelliset lämmitysratkaisut

Nämä asunnot on varusteltu taloudellisilla IVT-ilma-vesilämpöpumpuilla. Vesikiertoinen lattialämmitys alakerroksessa takaa miellyttävän tasaisen lämmön.

Toimivat ja laadukkaat irtokalusteet

Laadukkaat ja kestävät keittiöt ja komerokalusteet sekä kylpytilojen kalusteet ovat tyyliin sopivat sekä modernein vaimenninsaranoin ja -laatikoin varusteltuja.

Pintamateriaalit ja varustelut

Erillistalojen kaikki pintamateriaalit ovat helppohoitoisia ja kestäviä. Alakerran lattiamateriaalina on parketti ja yläkerrassa kulutuskestävä laminaatti. Kosteiden tilojen seinä- ja lattiapinnat ovat hillityn tyylikästä laatoitusta. Kosteiden tilojen seinät on levytetty märkätilalevyllä ja vesieristykset on tehty uusimpien määräysten mukaisesti.


Taloissa on erillisen teknisen tilan lisäksi tilavat lämpimät varastot sekä avarat autokatokset. Taloihin kuuluvat myös länsi-eteläsuuntaiset, noin 30 m2:n kokoiset ja viihtyisät terassit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää Siiratien uudiskohteestamme, ota yhteyttä! Vastailemme mielellämme kohdetta koskeviin kysymyksiin sekä tiedusteluihin. Voit myös kertoa omista uudisrakentamisen tarpeistasi ja pyytää tarjouksen työllesi. 

Kivenvierittäjät Oy tarjoaa laatua rakentamiseen 20 vuoden kokemuksella! Soita, laita sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi. Palvelemme sinua Vantaalta käsin.

Kaikki yhteystiedot