Saneeraukset sekä talojen perustustyöt alan ammattilaiselta Vantaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kivenvierittäjät Oy on täyden palvelun rakennusliike Vantaalla. Tarjoamme kattavat rakentamisen palvelut sekä isommille rakennusliikkeille että yksityistalouksille. Uudisrakentamisen lisäksi toteutamme erilaiset saneeraukset ja valmistamme talojen perustukset vahvalla ammattitaidolla.

Asuinhuoneistojen saneeraustyöt sekä liiketilamuutokset

Jo pieniltäkin tuntuvilla saneeraus- ja muutostöillä nostat asuinhuoneistosi arvoa ja lisäät kotisi asumismukavuutta. Kivenvierittäjät Oy tekee erilaiset saneeraus- ja muutostyöt koteihin sekä liiketiloihin toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai laajempikin uudistustyö, me toteutamme sen ammattilaisen tehokkuudella, aina yhdessä sovittuja aikatauluja noudattaen ja budjeteista kiinni pitäen.

Tutustu myös uudisrakentamisen palveluihimme

Perustus- ja muuraustyöt

Perustukset ovat kenties talon merkittävin rakenne. Talo tulee seisomaan perustuksillaan koko elinkaarensa ajan, joten on sanomattakin selvää, että huolella ja ammattitaidolla tehdyt perustukset ovat ensisijaisen tärkeät. Virheet perustuksissa voivat myöhemmin tuottaa vaikeasti korjattavia ja kalliiksi tulevia vahinkoja koko rakennukseen. 

Rakennusliike Kivenvierittäjät Oy tekee talojen perustukset kahden vuosikymmenen vankalla kokemuksella! Tilaamalla talosi perustukset meiltä takaat kodillesi kestävän pohjan pitkälle tulevaisuuteen. Toteutamme myös erilaiset muuraustyöt ammattitaidolla moniin tarpeisiin.

Pyydä tarjous työllesi!

Kun etsit osaavaa ja luotettavaa rakennusliikettä toteuttamaan asuinhuoneistosi tai liiketilasi saneeraukset, muutostyöt tai perustukset, ota yhteys rakennusliike Kivenvierittäjät Oy:hyn! Tarjoamme asiantuntevaa palvelua toimivin ja kestävin lopputuloksin. 

Palvelemme joustavasti Vantaalta käsin. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Ystävälliset ammattilaisemme vastailevat mielellään myös palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Kaikki yhteystiedot